به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجو از خرم آباد، حجت الاسلام حسینی دیروز در کرسی آزاداندیشی که با موضوع دانشگاه تک جنسیتی آری یا نه! در مرکز آموزش عالی کوهدشت برگزار شد، گفت: دختران در دانشگاههای مختلط آسیب بیشتری نسبت به پسران می بینند؛ چون در محیط های مختلط دانشجویان دختر یا باید قید شرم و حیا را بزنند و هر رفتاری را آزادانه از خود بروز دهند و یا اینکه با محدویت های متناسب با این فضاها کنار بیاییند که البته این خود می تواند زمینه افسردگی را در آنها ایجاد کند.
وی افزود: توصیه ما این است که دختران در جلسات و محافل تک جنسیتی حضور یابند تا نه به شرم و حیای آنها آسیب وارد شود و نه اینکه دچار محدودیت شوند.
رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای لرستان گفت: متاسفانه در فضاهای مختلطی که در جامعه هم زیاد شده اند شرم و حیا و ارزشهای اخلاقی متناسب با فطرت انسان ها دچار آسیب می شود.
حسینی با اشاره به اینکه ارزشهای اخلاقی مسائلی نیستند که به مرور زمان باب میل افراد دستخوش تغییر شوند، تصریح کرد: قواعد اخلاقی و قراردادهای اجتماعی بر اساس فطرت انسان ها و بر اساس ماهیت خوب یا بد پدیده ها تنظیم شده است نه از روی دلخواه و هوس به همین دلیل زمان هم نمی تواند آنها را تغییر دهد کسانی که به هواداری از تمایلات آنی خود از راه اخلاق، منحرف می شوند بعدها که خیلی دیر است متوجه می شوند که از منبع خوشبختی بهره لازم را نبرده اند.
وی ادامه داد: انتقادی که نسبت به دانشگاههای اقماری تک جنسیتی دانشگاه لرستان در شهرستانهای نورآباد، کوهدشت، پلدختر و الشتر داریم این است که این مراکز بدون امکانات و زیرساخت ها فعالیت خود را شروع کردند و با این حال امروز برخی ها به اشتباه مشکلات آنها را به تک جنسیتی بودن این مراکز ربط می دهند.
استاد داور کرسی آزاداندیشی گفت: تامین نشدن مدرس، نبود امکانات رفاهی و ورزشی مناسب و نبود برنامه های فرهنگی سیاسی برای تغذیه فکری عقیدتی و سیاسی دانشجویان باعث شده است که مشکلات مراکز اقماری تک جنسیتی دانشگاه لرستان برجسته شوند و با این حل این مشکلات به هیچ وجه ربطی به تک جنسیتی بودن آنها ندارد.